Warning: Creating default object from empty value in /home/lajfse/public_html/wpmu-settings.php on line 45

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lajfse/public_html/wpmu-settings.php:45) in /home/lajfse/public_html/wp-content/plugins/qtranslate/qtranslate_core.php on line 71
Lajf Racing P28 | Lajf Racing

Lajf Racing P28

Lajf Racing är glada och stolta över att kunna presentera det nya P28 chassit som nu är ännu mer förfinat och anpassat för tät racing på absolut topnivå. P28 är det ultimata chassiet i skala 1:28, framtaget och testat under många år. Chassiet, tillverkat i de bästa materialen med mycket höga kvalitetskrav, är framtaget för den kräsna racern som vill ha det bästa.

_DSC8401

Chassit är det tillverkat i ett kolfiberhybridmaterial med armering i glasfiber. Detta för att uppnå rätt flex avpassat för både underlag med mycket grepp samt banor med lite mindre grepp. Chassiet har testats på regupol gummibana samt RCP banor. Köp en nu!

_DSC8403

P28:an har som enda chassi i skala 1/28 en länkbakvagn som nu fått solida sidolänkar för enklare inställning av bakvagnen. De solida länkarna minskar även risken för att stagen blir krökta vid en kollision i sidan om man kör med lexankaross.

_DSC8405

Bakvagnen har justerbara tweakfjädrar som man enkelt kan justera efter behov. Karosstolparna är avpassade för att passa till hårdplastkarosser.

_DSC8408

P28:an har en oljesidodämpare som lätt kan demonteras för att byta oljans viskositet.

_DSC8410

Huvuddämparen är även den en ojledämpare för optimal dämpning av chassiets rörelser, självklart kan man enkelt byta olja i dämparen. _DSC8412

P28:an levereras med en bumper som är formad för att passa under en hårdplast kaross. P28 är anpassad för att använda ett micro servo.

_DSC8417
* Hjul och bakaxel ingår INTE i satsen

I P28 satsen ingår spindlar fram och hela chassiet med dämpare och rollover mast. Chassiet levereras omonterat. En monteringsinstruktion finns att ladda ned från downloads-sidan.

Med P28 står du väl rustad för att vinna dina kommande tävlingar.
Köp en nu!